Грижа за клиента

 

Имате въпроси или притеснения ? Винаги сме готови да помогнем! Моля, обадете ни се на телефон +359 894 277 311 , изпратете ни имейл на  office@justo.bg

 или се свържете с нас чрез контактната форма. 

Съобщението е изпратено успешно!:)

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН "Just O Beachwear House"


Настоящата информация съдържа Общите условия, регламентиращи отношенията, свързани с предоставянето на продуктите
на Онлайн магазин "Just O Beachwear House" чрез сайта www.justo.bg

 

Дефиниции

"Потребител" - физическо или юридическо лице, което използва за собствени нужди дадена стока и/или услуга.
"Продукт" - всеки модел в този сайт, представен с цел реализиране на продажба.
"Поръчка" - всяка индивидуална заявка за закупуване на избран продукт/и при условията, предвидени в този сайт относно начина на доставка и заплащане от страна на потребителя.
"Услуга" - нематериалният еквивалент на стоката, който включва предлагане, продажба и доставка на даден продукт до потребителя.

 

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време, като за целта потребителят своевременно ще бъде уведомен чрез страниците на този сайт. Ако потребителят не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан с тях. В случай, че потребителят заяви, че не е съгласен с промените, то Онлайн магазин "Just O Beachwear House" има право да прекрати предоставянето на услугите към потребителя, като възникналите до този момент задължения подлежат на изпълнение.

 

1. Права и задължения на Онлайн магазин "Just O Beachwear House"

 

В съдържанието на сайта www.justo.bg са използвани запазени знаци, снимки от каталози, графики, текст и дизайн на "Just O Beachwear House", като правата върху тези материали са интелектуална собственост и принадлежат на "Just O Beachwear House".

Онлайн магазин "Just O Beachwear House" има право да променя цени, количества, начин на плащане и доставка, организацията и дизайна на сайта без предварително известяване. 

Онлайн магазин "Just O Beachwear House" има право да закрие и/или изтрие информацията за дадена стока или категория, по своя преценка и без право на преразглеждане. 

За предоставянето на своите услуги Онлайн магазин "Just O Beachwear House" събира, обработва, използва и съхранява: имена, град и пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка, актуален имейл адрес и данни за фактуриране. Тази информация се въвежда лично от потребителя с неговото изрично съгласие. 

Информацията, идентифицираща конкретен потребител се съхранява в базата данни на сайта и ще се използва единствено за нуждите на Онлайн магазин "Just O Beachwear House" (изпълнение на заявената поръчка), като Онлайн магазин "Just O Beachwear House" няма право да я предоставя на трети лица, освен в случаите, когато това се изисква от правомощните органи в съответствие с българското законодателство. 

Връзки в www.justo.bg могат да препращат към други интернет адреси, които не работят според настоящите Общи условия и в този случай сайтът не носи отговорност за тяхното съдържание.

Онлайн магазин "Just O Beachwear House" не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на мониторите и техните настройки. 

 

2. Права и задължения на Потребителя

Потребителят има право да ползва услугите на Онлайн магазин "Just O Beachwear House" в съответствие с изискванията на настоящите общи условия, а също така и други общовалидни ограничения:

Съдържанието на сайта е предназначено единствено за персонално, некомерсиално използване от потребителите му (с изключение на закупуване на продукт). Потребителите на сайта нямат право да възпроизвеждат, публикуват, предават, дистрибутират, показват, променят, продават, използват или създават производни работи от съдържанието на сайта, без изричното писмено разрешение на Онлайн магазин "Just O Beachwear House".

Потребителите на този сайт нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, както и всички опити за съзнателно разпространение на вируси и други компютърни програми, проектирани да причиняват нарушаване на каквито и да е права и интереси на трети лица. 

Потребителите са длъжни да въведат вярно и пълно исканите лични данни, като носят лична отговорност пред Закона за всички свои действия, извършени чрез услугите на сайта. 

Потребителите имат право да поискат изтриване на наличните за тях лични данни, позволяващи идентифицирането им като индивиди, но това ще включва и закриване на използваните от тях потребителско име и парола. За целта следва да докажат, че те са регистрираното лице, като изпратят цялата информация въведена при регистрацията. 

 

3. Регистрация и защита на личните данни на Потребителя

Пазаруването в Онлайн магазин "Just O Beachwear House" не е обвързано със задължителна регистрация. 

С регистрация, при пазаруване потребителят получава преимуществото еднократно да въведе своите данни. Това негово действие му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване. 

Регистрирането на нов потребител става от формата за регистрация, достъпна от заглавната страница. 

Потребителят попълва задължително обозначените със " (звезда) полета, които предоставят необходимата информация за изпълнението на неговата поръчка. По желание се попълват и останалите незадължителни полета. 

Потребителят се съгласява с Общите условия, когато попълва формуляра за регистрация в сайта и натисне бутон РЕГИСТРАЦИЯ, или ако използва услугите със свободен общ достъп. 

Каквато и да било лична информация, предоставена във връзка с изискванията за Потребителска регистрация или при използването на сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Потребителите е напълно доброволно. 

Онлайн магазин "Just O Beachwear House" няма да разкрива лична информация за своите потребители без тяхното изрично предварително съгласие, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законовата процедура. 

 

4. Рекламация и връщане

4.1. Потребителят, заявил продукт, може да откаже получаването след доставка, само в следните случаи:

 • Aко доставеният продукт явно не съответства на поръчания от потребителя и това може да се установи чрез обикновен преглед.

 • Продуктът има съществен скрит дефект.

 • В случай на несъответствие на поръчания от клиента размер.


4.2. Потребителят може да откаже получаване и заплащане (ако използва опцията за плащане с наложен платеж) на заявения продукт/продукти в момента на доставката само в следните случаи:

 • Ако има явно несъответствие между заявен и доставен продукт, което може да се установи с обикновен преглед на продукта.

 • Ако продуктът или опаковката са видимо повредени.

 • Ако сумата на наложения платеж, не съответства на стойността на тази, която Вие сте заявили.

Ако в момента на доставката, потребителят откаже да получи продукта по причина, различна от изброените по-горе, трябва да заплати транспортните разходи за доставка и връщане.


4.3. Съгласно чл.55 от Закона за защита на потребителите, потребителят може да упражни правата си по алинеите от този раздел в 7-дневен срок от получаването на продукта, без да дължи обезщетение или неустойка..

За да върне продукт, потребителят следва да уведоми служител на Онлайн магазин "Just O Beachwear House" на телефон:
+359 894 277 311
или на имейл адрес: office@justo.bg

Адресът, на който може да бъде върната стоката е офис на куриерска фирма Еконт или Спиди:

Еконт - гр. София жк Люлин-8 ул. 3011 №5 срещу Булгаргаз    или 
Спиди - гр. София, жк ЛЮЛИН 3, бл.389, Офис Спиди

До три работни дни след получаване на върнатия продукт Онлайн магазин "Just O Beachwear House" ще възстанови сумата на потребителя (без транспортните разходи) - чрез банков превод, като в този случай е необходимо да посочите: банка, IBAN, BIC и име на титуляра на сметката.

 

4.4. При предявяване на рекламация, съгласно чл.112, чл.113 и чл.114 от Закона за защита на потребителите, потребителят може да претендира за:

 • Безплатно извършване на ремонт

 • Отстъпка в цената

 • Възстановяване на заплатената сума

 • ​Замяна с нов продукт

 

4.5. Потребителят има право да върне или замени продукт, ако са спазени следните условия:

 • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

 • Запазена е оригиналната опаковка и продуктите са в добър търговски вид (неизползвани, ненамачкани, без следи от каквато и да било употреба, нетретирани с перилни препарати и със запазена опаковка и етикети).

 • Приложени са касовата бележка и/или фактурата.

 • Транспортните разходи за връщането или подмяната на продуктите са за сметка на клиента, ако са налице условията по т.4.3. от настоящия текст и за сметка на Онлайн магазин "Just O Beachwear House" при останалите условия.

Онлайн магазин "Just O Beachwear House" си запазва правото да не приема връщане и/или замяна на вече заменен продукт.

 

5. Доставка и начин на плащане

 

5.1.Доставката се извършва от куриери на фирма Спиди или Еконт за доставки в България и EMS/BulPost за доставки извън България, директно на адреса посочен от Потребителя.

За София предлагаме собствена доставка от представител на фирмата. Клиентите от София ще могат да получат и консултация на място. Това включва опция "Преглед и тест", както и директна уговорка с нашият представител относно смяна на модел и размери.

Срокът за доставка в България е от 1 до 3 работни дни от направената заявка, при налична стока.

Срокът за доставка извън България е от 1 до 5 работни дни от направената заявка, при налична стока.

При поръчка извън рамките на България - изпращаме стоката, само след 100% предварително заплащане.

 на стойността й (това може да стане през Онлайн магазин "Just O Beachwear House", като вариантите са PayPal плащане или чрез Кредитна/Дебитна карта).

При поръчка в рамките на България - при доставка с наложен платеж, стойността на поръчката се заплаща на куриера при получаване на стоката. Доставката на стоки за цяла България е БЕЗПЛАТНА!

Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09.00 до 15.00 часа. Поръчки, направени след 15.00 часа, както и в празнични и почивни дни се обработват в следващият работен ден.

 

5.2. Начини на плащане

* Наложен платеж

* Чрез PayPal директно през сайта www.justo.bg

* Чрез кредитна или дебитна карта директно на сайта www.justo.bg

5.3. Опции към доставка

В рамките на България, Онлайн магазин "Just O Beachwear House" предлага на своите клиенти, доставка с опция "Тест и преглед", за да са сигурни, че избраният от тях модел и размер е това, което очакват. Нашите клиенти са важни за нас и искаме да бъдат максимално доволни.

Когато поръчвате модел и искате да се възползвате от тази опция, моля да опоменете това в коментар към поръчката.

Опцията "Тест и преглед" може да бъде ползвана, само при доставка с наложен платеж до адрес на клиента.

Цените на сайта са в Евро!
При плащане с наложен платеж в лева, цената се изчислява спрямо фиксирания курс на БНБ.
При плащане с PayPal или Кредитна/Дебитна карта, банката автоматично преобразува валутата, спрямо фиксирания курс на банката.

6. Условия при Индивидуална поръчка на модели

В магазина ни предлагаме налични модели и размери, както и модели с поръчка. Индивидуалните поръчки на модели и размери са изцяло по желание на клиента. Това означава, че даден модел бански, може да бъде поръчан във всякакви варианти на размери за банските от две части (например горна част L, бикини M. Или бикини M, горна част S). Всичко зависи от желанието на клиента. За по-обстойна информация относно размерите, на сайта ни има качени таблици с размери. (Комбинирането в размерите на горната и долната част важи само за модели на марка Agua Bendita)

За целта се спазват отново описаните по-горе Общи Условия. Добре е, клиента да направи запитване по имейл или телефон предварително, относно избрания от него артикул. Ще получи информация дали е възможно да бъде осъществена поръчката и необходимите детайли.

 

Доставката на Индивидуална поръчка обикновено отнема от 5 до 25 работни дни, след приемане на заявката! Сроковете са ориентировъчни и зависят от това, че повечето продукти са ръчна изработка и количествата са ограничени. Ако продукта е наличен на склад, сроковете за доставка са минимални.

Необходимо е при Индивидуална поръчка да се заплати предварително цялата сума на поръчания продукт. Това може да стане през Онлайн магазин "Just O Beachwear House", като вариантите са PayPal плащане или чрез Кредитна/Дебитна карта.

Когато поръчаният подел пристигне в нашият магазин, клиента ще бъде уведомен по имейл и телефон и артикула ще бъде изпратен веднага до подадения адрес от клиента.

За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! С радост ще отговорим на вашите въпроси!

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Онлайн магазин "Just O Beachwear House".

Често задавани въпроси:

Как да поръчам?  

Препоръчваме поръчката да направите директно през сайта ни, за ваше удобство и сигурност. Ако има допълнителни въпроси или детайли за обсъждане, не се колебайте преди това да се свържете с нас по телефона.

 

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазиcx зчна?

Не, това не е възможно. www.justo.bg е платформа за онлайн пазаруване и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма до офис или адрес на клиента.

 

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазина използва куриерските услуги на фирма "Еконт-Експрес" или "Спиди".

 

Каква е цената на доставката?

Доставката за цяла България е безплатна, като по желание на клиента може да бъде включена опция "Преглед и тест" при наложен платеж и доставка до адрес на клиента.

 

Какви са сроковете за доставка?

Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа. Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

 

Как да платя?

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване, чрез PayPal или с кредитна/дебитна карта директно на сайта ни при поръчка.

 

По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката и в действителност?

Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. www.justo.bg не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди. Всички снимки са предоставени и са собственост на официалните фирми на продуктите.

 

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 2 часа след изпращането на заявката.